Huidverbeterende behandelingen

Gespecialiseerd in verschillende huidverbeterende behandelingen, 

Voor probleemhuiden tot normale huiden en alles wat daar tussenin zit. Heb je geen specifieke huidproblemen? Ook voor een fijne gezichtsbehandeling kun je prima bij Skinconcept by Evelien terecht. Wij werken uitsluitend met bewezen behandelmethoden en hoogwaardige innovatieve merken om voor jou het beste resultaat te behalen.

PCA Skin

PCA Skin is een innovatief merk met een medische achtergrond én de grondlegger van geavanceerde peelingen. Een behandeling met de producten van PCA Skin is een effectieve en slimme oplossing voor acné, huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea, zonbeschadiging en gevoelige huiden.

 

De producten bestaan onder andere uit milde ingrediënten als alpha hydroxy acids (AHA), trichloorazijnzuur (TCA), salicylzuur (BHA), retinol, polyphenol anti-onxidanten en andere huidverbeterende werkstoffen. Deze combinatie van zorgzame ingrediënten verwijdert de doffe, beschadigde oppervlakkige huidlagen en laat de zachte, stralende huid daaronder weer zien.

De dagelijkse huidverbeteringsproducten van PCA Skin zijn ook te koop en te bestellen in onze salon in Brielle.

pHformula MD
 
 
 

PHformula is een innovatief merk op het gebied van huidverbetering dat haar producten baseert op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Het Skin Resurfacing Systeem bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Daarmee zijn de producten van pHformula uniek in professionele huidverbetering.

Dankzij een speciaal op jouw huid afgestemde formule, worden werkstoffen in de huid getransporteerd. Zo wordt het probleem van binnen en buiten aangepakt. Met een unieke combinatie van dermatologische ingrediënten kunnen huidproblemen als veroudering, acné, chronische roodheid en hyperpigmentatie, effectief worden aangepakt.

Het resultaat? Strakkere huid, minder rimpels, minder ontstekingen, prettig aanvoelende huid, reductie van rosacea en couperose en minder zichtbare pigmentverkleuringen.

De resultaatoptimaliserende producten van pHformula MD zijn ook te koop en te bestellen in onze salon in Brielle.

 
 
 
Meline

Meline is als eerste en enige productlijn volledig gespecialiseerd in alle vormen van hyperpigmentatie. Skinconcept by Evelien heeft uitgebreide ervaring en kennis van zowel hyperpigmentatie als het werken met Meline: een vereiste om goed te kunnen behandelen met de zeer specialistische producten.

Het merk Meline is ontstaan door de combinatie van de expertise van Fernando Bouffard PhD (internationaal erkend specialist in dermatologische producten en behandeling van hyperpigmentatie) en een team klinisch opgeleide professionals. Om overmatige pigmentaanpak te voorkomen en te behandelen hebben zij een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste doseringen.

Dankzij de karakteristieke eigenschappen van Meline en de unieke producten, is het een zeer bijzonder en mooi concept met bewezen resultaten.

Needling

Voor het stimuleren van collageen in de huid, is ‘needling’ een efficiënte en veilige behandeling. Een needling-behandeling bestaat uit een grondige reiniging, een peeling en vervolgens een needling van de huid. Met een soort pen met kleine naaldjes, wordt je huid bestempeld zodat hyaluronzuur diep in de huid terechtkomt. Zo komt het hyaluronzuurgehalte in je huid weer op peil, waarmee je huidveroudering, huidverslapping en littekens effectief vermindert.

Multineedling is een zogenaamde ‘full face behandeling’ met meerdere naaldjes in eenpen. Mononeedling is een gerichte behandeling met één naaldje, om specifieke lijntjes en rimpels te corrigeren. Het toevoegen van extra werkstoffen (zoals vitamine C of peptiden) zorgt voor een stevigere, gladdere, strakkere en dus jonger uitziende huid.

Het klinkt misschien spannend, een behandeling met naaldjes. Maar door het zelf- genezend vermogen van je huid (met behulp van collageen), gaan de kleine openingetjes in je huid snel weer dicht. Bovendien is hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid – dat maakt needling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen.

Acne

Acne is een vervelende huidaandoening die nare en soms blijvende gevolgen kan hebben voor de huid, maar ook emotioneel.

Evelien is een absolute specialiste op het gebied van acne. Met het inzetten van speciaal geformuleerde behandelingen, aangepast aan de vorm acne en de conditie van de huid in combinatie met huidverzorging voor thuis, kunnen symptomen zoals comedonen en ontstekingen worden bestreden en vorming van littekens voorkomen.

De praktijk heeft een acneregistratie bij de ANBOS. Daardoor kunt u met een doorverwijzing van de huisarts eventueel uw behandelingen (gedeeltelijk) declareren bij de zorgverzekeraar. Mits uw pakket dat toelaat.