Evelien van der Zee

Ervoor zorgen dat jij je goed voelt door mijn huidverbeterende behandelingen, dat is mijn missie..

Iedere dag opnieuw haal ik enorm veel voldoening uit het helpen en gelukkig maken van mensen met een mooie, gezonde en stralende huid. Met ruim 15 jaar ervaring als zelfstandig huidspecialiste kan ik met recht zeggen dat ik alleen voor het best haalbare resultaat ga. 

 

Mijn vakgebied is natuurlijk voortdurend in beweging, net als ikzelf. Ik leer iedere dag nog steeds met veel plezier nieuwe dingen erbij, uit liefde voor mijn vak. Door het volgen van opleidingen, cursussen, (deels verplichte) trainingen en nascholingen blijf ik mijzelf ontwikkelen. Mijn kennis draag ik ook graag weer over aan anderen. Zo heb ik les gegeven, trainingen verzorgd en aankomend schoonheidsspecialistes geëxamineerd. Om steeds nieuwe kennis en inzichten op te doen op het gebied van huidverjonging en het behandelen van huidklachten, bezoek ik regelmatig congressen.

 

Heb jij huidproblemen of huidoneffenheden en wil je jouw huid zichtbaar verbeteren? Ik help je graag en leg de lat hoog als het gaat om jouw huid. Graag tot ziens in de praktijk! Je bent altijd van harte welkom om kennis te maken.

Groet,

Evelien van derZee